Servicii

Afișează mai mult +

Reclamă TV și Panouri Publicitare

Promovarea unui bun sau serviciu prin producerea și difuzarea de reclame la televizor este cunoscută sub denumirea de publicitate televizată.

Afișează mai mult +

Publicitatea, în contextul reclamei

Publicitatea, în contextul reclamei, este procesul de a face cunoscut publicului un produs, serviciu, persoană sau organizație (companie, organizație etc.)

Afișează mai mult +

Grafică foto și video

Echipa noastră creativă poate produce materiale fascinante de producție fotografică, grafică și video de la zero, gestionând întregul proces de la concept până la livrarea finală.

Afișează mai mult +

Performanța companiei

Mai simplu spus, ce înseamnă atunci când performanța unei companii este evaluată?

Afișează mai mult +

Marketing pe rețelele de socializare

Administrarea rețelelor social media

Afișează mai mult +

Influencer Marketing

Influencer Marketing este un fel de publicitate pe rețelele sociale care valorifică popularitatea și respectul oamenilor care sunt deja considerați notorii într-un anumit domeniu pentru a răspândi un produs sau serviciu.

Afișează mai mult +

Dezvoltarea brand-ului

Brand-ul tău este o declarație unică și un simbol pentru clienții tăi. La Influ4U Media, oferim o strategie de brand bazată pe cercetări de piață actuale și amănunțite, pentru a-ți îndeplini obiectivele și pentru a stimula performanța generală a afacerii.

Afișează mai mult +

Servicii de PR pentru afacerea ta

Serviciile noastre de PR sunt furnizate la nivel regional, național și internațional – ajutând companiile să-și atingă obiectivele printr-o comunicare asiduă.

Afișează mai mult +

Dezvoltare web

Serviciile de dezvoltare web sunt concepute pentru a ajuta companiile și organizațiile să își stabilească o prezență online prin crearea unui site web

Afișează mai mult +

Servicii de găzduire

Ai nevoie de găzduire sigură pentru site-ul tău?
Avem soluția pentru asta! Serviciile noastre de găzduire oferă o gamă largă de opțiuni pentru a se potrivi nevoilor și bugetului tău.