Marketing pe rețelele de socializare

Project Description

Administrarea rețelelor social media

360 Digital Marketing

Instagram

Pentru a fi mai specific, Instagram este cea mai utilizată rețea de socializare pentru influenceri. Toate tipurile de conținut Instagram – fotografii, videoclipuri, povești și IGTV – sunt opțiuni excelente pentru acest tip de publicitate.

YouTube

Doar câțiva utilizatori YouTube pot pretinde că nu au văzut niciodată un videoclip de despachetare sau transport. Dacă ești un brand, ai toate motivele să fii încântat de perspectiva de a colabora cu un micro influencer.

Tik Tok

Numărul de persoane care folosesc aplicația TikTok crește rapid în fiecare zi. Miliarde de oameni folosesc aplicația în fiecare secundă. Te vom ghida în descoperirea celor mai bune servicii TikTok de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini cu succes obiectivele de planificare a proiectului și termenul limită.

Facebook

În ciuda a ceea ce poate ai auzit, Facebook este, de departe, cel mai utilizat site de socializare din lume. Oamenii la care vrei să ajungi sunt probabil deja pe Facebook. Platforma de socializare cu al doilea cel mai mare număr de influenceri este Facebook.