Influencer Marketing

Project Description

Influencer Marketing

Influencer Marketing este un fel de publicitate pe rețelele sociale care valorifică popularitatea și respectul oamenilor care sunt deja considerați notorii într-un anumit domeniu pentru a răspândi un produs sau serviciu.

Metode pentru a-i convinge pe alții

Găsirea persoanelor potrivite pentru a-ți promova compania poate fi o sarcină laborioasă și consumatoare de timp. Mai ales dacă depășește expertiza ta obișnuită. Aceasta este munca pe care o facem, zi de zi, an de an. Vă puteți baza pe echipa noastră pentru a planifica, proiecta și implementa cu entuziasm următoarea campanie inovatoare de marketing influencer.

 

Crearea influenței

A avea o persoană influentă care susține mesajul brand-ului tău este o modalitate excelentă de a-i spori veridicitatea, popularitatea și participarea publicului. Are repercusiuni majore pentru clienții potențiali, veniturile și extinderea companiei tale.

Raportare despre influenceri

Înțelegem valoarea raportării amănunțite asupra indicatorilor cheie de performanță pentru a obține informații care contribuie la îmbunătățirea eforturile viitoare de marketing cu influenceri. Generarea de clienți potențiali, mai multe vânzări și o recunoaștere mai mare a mărcii sunt doar câteva dintre rezultatele posibile.

Relații cu influencerii

Ne ocupăm de procesul complet de contractare și de negociere a influencerilor, astfel încât să nu fie nevoie să o faci tu.

Piața influențelor și servicii conexe

Instagram este pur și simplu unul dintre numeroasele canale media utilizate de influenceri, chiar dacă mulți specialiști în marketing cred în mod eronat că ei folosesc doar Instagram. Facebook, YouTube, Twitter, Tumblr, Snapchat, LinkedIn, Pinterest și blogurile sunt toate exemple de rețele sociale populare.

Organizare specializată în marketing cu influenceri

Alegerea corectă a platformei de social media pentru campania ta de influență este esențială, iar agenția noastră de marketing de influență va face exact asta pentru tine. O strategie de marketing care reușește pentru un singur brand nu garantează aceleași rezultate pentru al tău. Oferim un management cuprinzător al următoarei campanii de succes de marketing influencer.