Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE.

Document valabil din 01.02.2023. Vă rugăm să verificați periodic acest document pentru a fi la curent cu eventualele actualizări.

 

Aici, la INFLU4U MEDIA AGENCY SRL credem în transparență și ne pasă de confidențialitatea datelor dumneavoastră. Colectăm cu strictețe informațiile necesare pentru a vă oferi serviciile comandate și pentru a le păstra în siguranță.

 

INFORMAȚII GENERALE

Această Politică explică practicile noastre de confidențialitate pentru www.influ4umedia.com , (denumit în continuare „Site-ul”). Această Politică de confidențialitate se aplică tuturor serviciilor furnizate de INFLU4U MEDIA AGENCY SRL (denumită în continuare „INFLU4U MEDIA AGENCY”, dar și „noi” sau „nostru”). Această Politică de confidențialitate explică de ce și cum colectăm și cum folosim informațiile personale ale clienților noștri.

 

AGENȚIA INFLU4U MEDIA este înregistrată în Registrul Comerțului sub numărul J40/14154/2018, Cod Fiscal 39946900 cu sediul social în București, Sector 1, Str. Intrarea fulgerului 3-5, apartament 7.

 

În continuare veți găsi informații despre următoarele:

 1. Colectarea de informații
 2. Cum folosim informațiile
 3. Scopul prelucrării datelor
 4. Destinatarii datelor cu caracter personal
 5. Măsuri de securitate
 6. Perioada de păstrare
 7. Drepturile tale
 8. Limită de vârstă
 9. Modificări ale Politicii de confidențialitate
 10. Întrebări și contacte

 

 1. CULEGERE DE INFORMAȚII

Când accesați și navigați pe site, colectăm următoarele informații despre dvs.:

 

Informațiile trimise de dvs

Date de contact – primim și salvăm orice informație trimisă prin finalizarea unei comenzi. Formularele de comandă colectează informații despre dumneavoastră, inclusiv: nume și prenume, CNP sau NIF, adresa poștală (domiciliul/reședința/adresa poștală), numărul de telefon, adresa de e-mail, datele de localizare (IP).

Informațiile pe care le primim prin utilizarea serviciilor noastre

Informații automate – atunci când vizitați site-ul nostru, colectăm informații, care pot constitui date cu caracter personal. Aceste informații includ adresa IP, adresa URL de referință, ultima pagină vizitată, tipul de browser utilizat, sistemul de operare. Putem înregistra data și ora accesului, precum și numărul de clicuri efectuate pe site-ul nostru.

 

Instrumente de măsurare a traficului – Folosim servicii de măsurare a traficului furnizate de terți (Google Analytics) pentru a colecta informații despre utilizarea Site-ului, cum ar fi vizite, pagini vizitate. De asemenea, monitorizăm popularitatea conținutului publicat. Instrumentele de măsurare a traficului folosesc tehnici specifice de urmărire (de exemplu: cookie-uri) pentru a recunoaște dispozitivul și a analiza informațiile despre tine. Acesta colectează următoarele informații: ce pagini ați vizitat dar și cât timp ați petrecut pe aceste pagini, adresa dumneavoastră IP, ce sistem de operare utilizați, ce browser utilizați și ce site ați vizitat înainte de a ajunge pe site-ul nostru.

 

 1. Jurnalele de informații – Când vizitați Site-ul, accesați conținutul oferit de noi, folosiți serviciile noastre, utilizați aplicația de chat, ne puneți întrebări, solicitați asistență tehnică în legătură cu serviciile furnizate, ne trimiteți e-mailuri sau participați la concursuri sau completați în forme de satisfacție pe site-ul nostru web, colectăm și stocăm automat o serie de informații în fișiere jurnal. Aceste informații includ adresa IP, adresa web, site-ul vizitat anterior, adresa web de ieșire, browserul utilizat, sistemul de operare, data și ora, tipul de solicitare trimisă, dar și orice erori primite de pe Site sau servicii.
 2. Alte informații – De asemenea, primim și stocăm orice informație pe care o transmiteți pe Site-ul nostru, prin Chat, e-mail, telefon sau orice altă comunicare cu echipa noastră sau în legătură cu furnizarea serviciilor contractate. De fiecare dată când ne contactați, vom înregistra biletul, chat-ul sau conversația telefonică pentru a ne asigura că avem informații corecte, astfel încât să putem oferi în continuare serviciile contractate dar și ca suport pentru acțiunile desfășurate de echipa noastră în cazul a unei plângeri la răspunsul primit de la noi.

 

 1. CUM UTILIZAM INFORMATIILE

Informațiile pe care le furnizați:

Colectăm, stocăm și folosim informațiile pe care le furnizați din următoarele motive:

 1. Informații de contact – pentru a vă contacta în legătură cu comenzile dvs., starea serviciilor, modificările de funcționalitate pentru serviciile noastre și pentru Site. De asemenea, atunci când v-ați exprimat consimțământul expres pentru a primi astfel de informații, vă trimitem informații despre noile noastre servicii/oferte speciale sau notificări periodice. Folosim e-mailul, telefonul sau mesajele text (SMS) pentru a vă informa cu privire la posibilele probleme legate de conturile de găzduire, întreruperi ale serviciilor, actualizări sau îmbunătățiri ale serviciilor.
 2. Plăți și informații financiare – aceste informații sunt necesare împreună cu informațiile contractuale pentru a deschide un cont de client, pentru a finaliza o nouă comandă sau pentru a prelungi un contract existent, pentru a începe un nou contract, pentru a emite o factură și pentru a ne îndeplini legal și obligatii fiscale.

 

INFORMAȚII DESPRE UTILIZAREA DE CĂTRE DVS. A SERVICIILOR NOASTRE

Colectăm, stocăm și utilizăm informațiile pe care le primim ca urmare a utilizării serviciilor noastre din următoarele motive:

 

 1. Informații automate – pentru a identifica problemele cu serverele noastre, pentru a administra Site-ul și serviciile noastre. Aceste informații pot identifica o persoană doar pentru a preveni frauda sau abuzul pe site-ul nostru sau în sistemele noastre.
 2. Instrumente statistice – pentru a ne îmbunătăți serviciile și site-ul web.
 3. Informațiile din jurnalele – pentru a identifica eventualele probleme, administrați Site-ul nostru.
 4. Alte informații – pentru a vă gestiona contul și comenzile efectuate, pentru a avea informații corecte și relevante în cazul unei dispute/reclamații, dar și pentru a identifica elemente concrete care ne pot ajuta să îmbunătățim serviciile oferite.

 

 1. SCOPUL PRELUCRĂRII DATELOR

Când accesați sau utilizați Serviciile noastre, trebuie să colectăm, să folosim informațiile dumneavoastră conform acestei Politici. Respectăm confidențialitatea și respectăm unele principii fundamentale atunci când procesăm datele cu caracter personal:

Vom colecta informațiile personale minime necesare pentru a putea furniza Serviciile contractate

 

Oferim transparență deplină cu privire la modul în care vom folosi informațiile dumneavoastră pentru a ne conforma obligațiilor legale cu respectarea confidențialității dumneavoastră

Ne asigurăm că folosim informațiile numai în scopul pentru care ne-ați dat consimțământul;

Datele cu caracter personal sunt prelucrate, conform acestei Politici, pentru:

 1. Contract – pe baza comenzii dumneavoastră pentru furnizarea de servicii și produse din oferta comercială a INFLU4U MEDIA AGENCY (de exemplu, înregistrarea și extinderea domeniilor web, servicii de găzduire, certificate SSL, servere virtuale, servere dedicate).
 2. Obligații legale – raportare către Agenția Națională de Administrare Fiscală și alte instituții ale statului (la cererea expresă a acestora) pentru efectuarea activităților legate de controalele autorităților, precum ANAF, ANPC, ANSPDCP, IPJ, Procurori etc.
 3. Interes legitim – necesar pentru scopuri legitime interesului nostru, cum ar fi:
 • pentru a oferi clienților noștri produsele sau serviciile comandate;
 • pentru a identifica și a preveni activitățile ilegale, fraudele;
 • pentru a îmbunătăți securitatea rețelei și a sistemelor IT;
 • pentru a înțelege mai bine vizitatorii care interacționează cu site-ul nostru;
 • să identifice eficiența campaniilor de promovare și marketing;
 1. Consimțământ – ne bazăm pe acceptarea dumneavoastră de a folosi datele dumneavoastră personale pentru a livra produsele sau serviciile comandate, pentru a vă trimite informații de marketing (e-mail-uri periodice, newslettere, maxim 1 pe lună dar și oferte promoționale) prin e-mail. Vă puteți retrage oricând consimțământul de a primi informații de marketing prin actualizarea setărilor din contul dvs. de client.

 

 1. DESTINATORII DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastră personale pot fi trimise următoarelor categorii de destinatari:

 1. Persoana în cauză sau reprezentanții acesteia;
 2. Organizații naționale sau internaționale (de exemplu: RoTLD, Tucows Inc., Eurid etc.)
 3. Autorități publice din România (ex: ANAF, Oficiul Național pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, Parchetul, IGP etc.) și din străinătate (ex: Comisia Europeană, organe fiscale, instanțe etc.).

 

Datele personale pot fi transferate către entități din Uniunea Europeană, SEE sau din afara UE numai în scopul pentru care persoana vizată a depus comanda pe platforma INFLU4U MEDIA AGENCY. Datele cu caracter personal transmise vor fi cele declarate de persoana vizata si nu sunt excesive in raport cu scopul pentru care se cere a fi transmise unui anumit tert.

 

 1. MĂSURI DE SECURITATE

Folosim Secure Sockets Layer (SSL) pentru a cripta informațiile pe care le completați pe Site pentru a le proteja securitatea și integritatea către și de la Site. Când stocăm informații, date critice și sensibile, ne asigurăm că acestea sunt criptate.

 

Am implementat măsuri și proceduri fizice, electronice/software legate de colectarea, stocarea și dezvăluirea informațiilor care pot duce la identificarea unei persoane. Procedurile noastre, în unele cazuri, ne cer să solicităm dovada identității dumneavoastră înainte de a vă furniza informații sau de a ne conforma solicitărilor dumneavoastră.

 

Pentru a vă proteja contul împotriva accesului neautorizat, am implementat măsuri de gestionare a sesiunilor și de expirare automată. Ca măsură suplimentară de securitate, vă recomandăm să vă deconectați folosind opțiunea Deconectare când ați terminat de utilizat contul de client sau computerul și să nu salvați parolele în browser.

 

Deși ne dedicam securității datelor și luăm măsurile necesare pentru a asigura un nivel ridicat de securitate, trebuie să știți că nicio transmisie de date prin Internet nu poate fi garantată a fi sigură. Prin urmare, trebuie să rețineți că nu putem garanta securitatea completă a datelor cu caracter personal pe care ni le transferați prin internet.

 

 1. PERIOADA DE PĂSTRARE

Stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza pe perioada de valabilitate a contractelor incheiate cu INFLU4U MEDIA AGENCY sau valabilitatea domeniilor inregistrate prin intermediul Site-ului, la care se adauga 10 ani de la incetarea relatiei contractuale sau a expirarea domeniilor, daca printr-o prevedere legala aplicabila nu este necesara pastrarea acesteia pe o perioada mai lunga.

 

 1. DREPTURILE DVS

În calitate de persoană vizată, aveți următoarele drepturi cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal:

 

 1. dreptul de acces la date (art. 15 din Regulament);
 2. dreptul la rectificarea datelor (art. 16 din Regulament), în urma identificării persoanei solicitante;
 3. dreptul de ștergere a datelor, cerere ce va fi analizată sub aspectul îndeplinirii condițiilor exprese ale art. 17 din Regulament și scopul colectării;
 4. dreptul la restrictionarea datelor, cerere ce va fi analizata sub aspectul indeplinirii conditiilor exprese ale art. 18 din Regulament;
 5. dreptul la portabilitatea datelor (art. 20 din Regulament);
 6. dreptul la opozitie (art. 21 din Regulament);
 7. dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automată, inclusiv profilare (conform art. 22 din Regulament);
 8. dreptul de a se adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal și justiție.

Accesând secțiunea Detalii cont a Zonei clienți, puteți accesa, modifica, corecta informațiile asociate contului dumneavoastră. În măsura în care aveți nevoie de asistență suplimentară sau doriți să vă exercitați aceste drepturi, ne puteți contacta folosind informațiile prezentate în această Politică în secțiunea „Întrebări și Contacte”.

 

 1. LIMITĂ DE VÂRĂ

În conformitate cu Termenii și Condițiile AGENȚIEI DE MEDIA INFLU4U, nu oferim servicii și nu colectăm informații pentru persoane sub 18 ani. În măsura în care aveți dovezi că un minor (sub 18 ani) a achiziționat Serviciile sau ne-a furnizat informațiile lor personale, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile prezentate în această Politică în secțiunea „Întrebări și Contacte”.

 

 1. MODIFICĂRI LA POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Ne rezervăm dreptul de a modifica Politica de confidențialitate în orice moment. Dacă decidem să modificăm această Politică, vom adăuga aceste actualizări aici sau oriunde altundeva pe care îl considerăm adecvat, astfel încât să fiți informat cu privire la informațiile pe care le colectăm.

Dacă facem modificări esențiale la aceste Politici de confidențialitate, vă vom anunța în această secțiune, prin e-mail sau prin intermediul Site-ului cu cel puțin 15 zile înainte ca aceste modificări să intre în vigoare.

 

 1. ÎNTREBĂRI ȘI CONTACTE

Dacă aveți întrebări legate de această Politică de confidențialitate, dacă doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile dumneavoastră în legătură cu informațiile personale, vă rugăm să contactați datele noastre

 

Ofițer de protecție în scris printr-o adresă datată și semnată, însoțită de o copie a cărții de identitate, transmisă la AGENȚIA MEDIA INFLU4U la adresa CONTACT@INFLU4UMEDIA.COM

 

Dacă trimiteți o solicitare privind exercitarea drepturilor dumneavoastră de protecție a datelor, vom răspunde solicitării în termenul de o lună prevăzut de Regulament.

Acordul dumneavoastră pentru operațiunile de prelucrare este exprimat prin depunerea unei comenzi online în conformitate cu prevederile U.E. reguli.