Termeni și condiții

Prin utilizarea site-ului www.influ4umedia.com (inclusiv accesarea, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) se consideră că ați citit, înțeles și acceptat în totalitate termenii și condițiile prezentate mai jos, cu toate efectele și consecințele care decurg din aceasta. Dacă nu sunteți de acord cu niciunul dintre acești termeni și condiții, aveți opțiunea de a opri imediat utilizarea site-ului.

 

www.influ4umedia.com – Societatea Comerciala INFLU4U MEDIA AGENCY SRL, organizata in conditiile legii romane, cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Str. Intrarea fulgerului 3-5, ap. 7, CUI.: 39946900, Reg. Com. J40/14154/2018, care administrează site-ul www.influ4umedia.com

 

WEBSITE – Domeniul www.influ4umedia.com și subdomeniile acestuia; prin www.influ4umedia.com , utilizatorul are acces la informații despre serviciile și produsele oferite de INFLU4U MEDIA AGENCY SRL. Informatiile publicate pe www.influ4umedia.com sunt de interes general despre INFLU4U MEDIA AGENCY SRL., produsele si serviciile comercializate de aceasta, precum si alte tipuri de informatii considerate a fi de interes pentru utilizatori. Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit, INFLU4U MEDIA AGENCY SRL fiind detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia. Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa foloseasca site-ul in scopuri si mijloace care nu constituie utilizare abuziva.

 

CONŢINUT

toate informațiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate în alt mod prin utilizarea unui dispozitiv digital;

informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele aplicate de INFLU4U MEDIA AGENCY SRL intr-o anumita perioada;

informatii referitoare la produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de un tert cu care INFLU4U MEDIA AGENCY SRL are incheiate contracte de parteneriat, pe o anumita perioada;

orice informatie comunicata utilizatorului prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al INFLU4U MEDIA AGENCY SRL;

date referitoare la INFLU4U MEDIA AGENCY SRL, sau alte date privilegiate ale acestei companii.

 

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al site-ului www.influ4umedia.com, inclusiv imagini, texte, animații, programe, scripturi și orice alte date, este proprietatea INFLU4U MEDIA AGENCY SRL și este protejat conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare. Folosirea fara acordul scris al INFLU4U MEDIA AGENCY SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a raporta probleme legate de drepturile de proprietate intelectuală, vă rugăm să ne contactați în scris la adresa de e-mail: contact@influ4umedia.com

 

RENUNȚAREA RESPONSABILITĂȚII

INFLU4U MEDIA AGENCY SRL nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de pe www.influ4umedia.com sunt lipsite de viruși sau alte componente informatice potențial dăunătoare, că nu conțin erori, omisiuni, defecte. , întârzieri sau întreruperi în funcționare sau transmisie, defecțiuni de linie sau orice alți factori similari. Utilizatorul folosește site-ul pe propriul risc, www.influ4umedia.com fiind liber de orice răspundere pentru orice daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site. . INFLU4U MEDIA AGENCY SRL nu este responsabilă pentru erorile sau omisiunile care pot apărea în elaborarea sau prezentarea materialelor de pe site.

 

INFLU4U MEDIA AGENCY SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul www.influ4umedia.com, acestea fiind puse la dispozitia INFLU4U MEDIA AGENCY SRL de catre furnizori.

 

Informațiile incluse pe axaproiect.com au caracter informativ și sunt puse la dispoziție cu bună-credință, din surse pe care Vânzătorul le consideră de încredere. În cazul în care oricare dintre articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidența Legii cu privire la dreptul de autor și drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să aducă la cunoștința Vânzătorului acest fapt la adresa contact@influ4umedia.com, astfel încât că se pot lua măsurile legale necesare.

 

Opiniile exprimate în materialele care sunt publicate în secțiunile blog literar, comunitate culturală și recenzii sunt asumate în totalitate de către autorii materialelor respective și nu implică responsabilitatea comună a www.influ4umedia.com

 

www.influ4umedia.com își rezervă dreptul de a anula Comenzile pentru Produse și Servicii care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri vădit eronate/derizorii pentru produse (prețuri pe care le poate orice cumpărător). cu un nivel mediu de pregătire le consideră a fi eronate/derizorii).

 

www.influ4umedia.com, în calitate de organizator al campaniilor promoționale, nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea sau deteriorarea voucherului de campanie, nu este responsabil pentru voucherele falsificate sau deteriorate și își rezervă dreptul de a anula voucherul utilizat la cumpărare sau de a reduce valoarea acestuia. din suma de rambursat, in cazul returnarii potrivit legii, a unui produs participant la campania respectiva.

 

Orice link-uri către alte site-uri sunt oferite doar în scopul creșterii accesibilității informațiilor, iar www.mamaonline.ro nu își asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru conținutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau vândute prin aceste site-uri web.

 

LIMITAREA ACCESULUI LA SITE

Utilizatorii site-ului www.influ4umedia.com pot face comentarii și orice alte comunicări, pot trimite sugestii, întrebări sau informații, dacă limba lor este civilizată, iar conținutul comunicărilor nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu nu deranjează în nici un fel ca viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, nu servește campanii promoționale care nu au legătură cu www.influ4umedia.com, nu reprezintă e-mailuri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor folosi o adresă de e-mail falsă sau vor trimite mesaje electronice sau orice alte comunicări pe numele altei persoane fizice sau juridice sau pe numele oricărei alte entități vor fi raportate organelor competente. www.influ4umedia.com nu își asumă responsabilitatea și nu va fi răspunzător pentru nici un fel de despăgubire pentru orice fel de daune cauzate de astfel de comunicări.

 

În cazul trimiterii sau afișării materialelor/documentelor care implică texte, răspunsuri, recenzii etc., formulate de Utilizatori, se consideră că respectivul Utilizator garantează originalitatea acestora și acordă www.influ4umedia.com și afiliaților/asociaților săi neexclusivitatea. , drept nelimitat, gratuit, irevocabil și transmisibil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea lucrări derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice mijloc, astfel incat, prin utilizarea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii vreunei terte persoane fizice sau juridice.

 

Prezentare generală

2.1. Acest document stabilește termenii și condițiile de utilizare a site-ului/conținutului/serviciului de către utilizator, în cazul în care acesta nu deține un alt acord de utilizare valabil încheiat cu INFLU4U MEDIA AGENCY SRL.

 

2.2. Utilizarea, incluzând, dar fără a se limita la, accesarea, vizitarea și vizualizarea conținutului/serviciului, implică aderarea utilizatorului la Termenii și Condițiile și asumarea obligației de a monitoriza permanent Termenii și Condițiile care pot fi actualizate, modificate și completate la adresa oricând de către administratorul site-ului proprietar.

 

2.3. Prin utilizarea site-ului/conținutului/serviciului, utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitățile care decurg din acesta. De asemenea, utilizatorul este responsabil pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alt fel cauzate site-ului, continutului, serviciului INFLU4U MEDIA AGENCY SRL, sau orice tert cu care INFLU4U MEDIA AGENCY SRL are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

 

2.4. În cazul în care utilizatorul nu este de acord și/sau nu acceptă și/sau revocă consimțământul dat pentru acest document, acesta va trimite un email la adresa contact@influ4umedia.com în care să precizeze că:

 

2.5. Utilizatorul poate reveni oricând asupra deciziei sale de a nu fi de acord și/sau de a nu accepta documentul, în forma în care acesta va fi disponibil în acel moment.

 

2.6. Pentru exercitarea dreptului prevăzut la art 2.5, utilizatorul poate contacta INFLU4U MEDIA AGENCY SRL sau poate utiliza link-urile din conținutul primit de la INFLU4U MEDIA AGENCY SRL destinate acestui scop.

 

Conţinut

3.1. Conținutul, așa cum este definit în preambul, incluzând dar fără a se limita la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentat pe site, este proprietatea exclusivă a INFLU4U MEDIA AGENCY SRL, aceasta fiind rezervate toate drepturile obtinute in acest sens direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Imaginile prezentate pe site sunt doar exemplificative, iar produsele si serviciile livrate pot diferi in orice fel de acestea, datorita modificarilor de caracteristici si design fara notificarea prealabila a producatorilor. INFLU4U MEDIA AGENCY SRL își rezervă dreptul de a completa și modifica orice informație de pe site.

 

3.2. Utilizatorului nu îi este permis să copieze, să distribuie, să publice, să transfere către terți, să modifice și/sau să altereze, să utilizeze, să facă linkuri către, să afișeze, să includă orice conținut în orice context, altul decât cel intenționat inițial de INFLU4U MEDIA AGENCY SRL, să includă orice conținut în afara site-ului INFLU4U MEDIA AGENCY SRL, înlăturarea semnelor care semnifică dreptul de autor al INFLU4U MEDIA AGENCY SRL asupra conținutului, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuirea materialelor realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, cu excepția cazului în care acordul expres al INFLU4U MEDIA AGENCY SRL.

 

3.3. Orice conținut la care utilizatorul are și/sau obține acces prin orice mijloace este supus documentului intitulat Termeni și condiții, dacă conținutul nu este însoțit de un acord de utilizare specific și valabil încheiat între INFLU4U MEDIA AGENCY SRL și aceasta, și fără niciun garanție implicită sau expresă din partea INFLU4U MEDIA AGENCY SRL cu referire la acel conținut.

 

3.4. Utilizatorul poate copia, transfera și/sau utiliza conținut numai în scopuri personale și necomerciale, numai dacă acestea nu contravin prevederilor prezentului document.

 

3.5. În cazul în care INFLU4U MEDIA AGENCY SRL acordă utilizatorului dreptul de a utiliza, în forma descrisă într-un acord de utilizare separat, un anumit conținut, la care utilizatorul are sau obține acces în urma prezentului acord, acest drept se extinde numai asupra aceluia sau acelor conținuturi definite în acord, numai pe perioada existenței acestuia sau a acestor conținuturi de pe site sau în perioada definită în acord, conform condițiilor definite.

 

3.6. Niciun conținut transmis utilizatorului, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizionare nu constituie o obligație contractuală din partea INFLU4U MEDIA AGENCY SRL și/sau a angajat sau colaborator al INFLU4U MEDIA AGENCY SRL care a mediat transferul de conținut, dacă acesta există, în legătură cu acel conținut.

 

3.7. Orice utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de documentul intitulat Termeni și Condiții sau de acordul de utilizare care îl însoțește, dacă există, este interzisă.

 

Contact pentru clienți și membri

4.1. INFLU4U MEDIA AGENCY SRL publică pe site datele de identificare și contact ale utilizatorilor complete și corecte.

 

4.2. Accesarea site-ului, utilizarea informațiilor prezentate în cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mailuri sau notificări adresate INFLU4U MEDIA AGENCY SRL se realizează pe cale electronică, telefonică, sau prin orice alt mijloc de comunicare aflat la dispoziție utilizatorului și INFLU4U MEDIA AGENCY SRL, avand in vedere astfel ca isi da acordul sa primeasca notificari de la INFLU4U MEDIA AGENCY SRL in regim electronic si/sau telefonic, inclusiv comunicatii prin e-mail sau prin anunturi pe site.

 

Produse și servicii

5.1. INFLU4U MEDIA AGENCY SRL publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de aceasta sau de orice alt tert cu care INFLU4U MEDIA AGENCY SRL are incheiate contracte sau acorduri de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita posibilitatilor tehnice. existent. Utilizatorul poate plasa comenzi pentru produse vândute la un moment dat prin telefon, prin e-mail sau la o adresă stabilită (cu programare).

 

5.2. INFLU4U MEDIA AGENCY SRL ofera clientului posibilitatea de a face, in mod gratuit, o modificare fata de proiectul prezentat pe www.influ4umedia.com.

 

5.3. Modificarea se va stabili de comun acord intre client si firma, fara a afecta structural proiectul de tip comandat initial. In cazul in care modificarea afecteaza structural proiectul tip comandat initial, societatea isi rezerva dreptul de a percepe suplimentar pentru interventiile efectuate.

 

5.4. Produsele și/sau serviciile achiziționate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal de către utilizator. INFLU4U MEDIA AGENCY SRL poate limita posibilitatea de a achiziționa unele produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, la unul sau mai mulți utilizatori, din motive întemeiate.

 

5.5. Clientul este de acord ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate.

 

5.6. Toate prețurile aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate în Euro și includ TVA.

 

5.7. Tarifele afișate pe site reprezintă prețul recomandat de INFLU4U MEDIA AGENCY SRL fără reduceri. Aceste tarife sunt pur informative și nu au valoare legală.

 

5.8. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in lei folosind informatiile furnizate de utilizator. INFLU4U MEDIA AGENCY SRL nu este responsabila pentru corectitudinea informatiilor furnizate de client pentru facturare. Facturile se emit astfel: pentru plățile efectuate înainte de primirea produselor și serviciilor se emite o factură în avans, iar pentru plățile efectuate la momentul primirii produselor se emite o factură finală. Facturile de anulare se emit pentru corecții (anulări, retururi). Toate facturile sunt emise și înregistrate automat și incluse în rapoartele fiscale.

 

5.9. Plata produselor si/sau serviciilor achizitionate prin intermediul serviciului se poate face online, cu card de debit, cu card pentru plati in rate, prin transfer bancar sau la livrare la curier, in numerar.

 

5.10. În cazul plăților online cu cardul INFLU4U MEDIA AGENCY SRL, acesta nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru orice alte costuri suplimentare suportate de client, inclusiv, dar fără a se limita la, comisioanele de conversie valutară aplicate de banca emitentă a cardului, dacă moneda de emitere a acestuia difera de lei. Responsabilitatea pentru această acțiune este suportată numai de client.

 

5.11. Plata ramburs (la curier) este o metoda de plata disponibila doar in situatiile in care este convenita cu clientul.

 

5.12. The information from the sales events used to describe the products, features available on the site (static / dynamic images / multimedia presentations / links to other sites, etc.) do not represent a contractual obligation on the part of INFLU4U MEDIA AGENCY SRL, these being for the purpose of presentation. INFLU4U MEDIA AGENCY SRL can withdraw a product offer or modify it at any time until the order is placed, without owing damages or other penalties to any potential customer.

 

5.13. In the images of the products and/or services, INFLU4U MEDIA AGENCY SRL reserves the right to use other products (accessories/etc.) that may not be included in the costs of the respective products and implicitly will not be delivered when purchasing the products. In this case, it is expressly specified in the product description which good or service is for sale.

 

5.14 In the unlikely event that INFLU4U MEDIA AGENCY SRL will not be able to honor part of the products, it will notify the customer by e-mail or telephone, offering him the possibility to cancel the order or remove the product from the order which can no longer be delivered.

 

Quality, guarantees, product delivery

6.1 INFLU4U MEDIA AGENCY SRL complies with the warranty provisions according to the Romanian legislation in force. The guarantee applies to the normal conditions of use and is valid only for the products purchased and paid for by the customer from INFLU4U MEDIA AGENCY SRL. The guarantee involves the reimbursement of the value for non-compliant products for which the customer notifies the company in writing within the legal term.

 

6.2. INFLU4U MEDIA AGENCY SRL will issue and transmit to the client all the necessary documents certifying the purchase of products/services by the client according to the legislation in force.

 

6.3. DEA DIGITAL DEVELOPMENT SRL will facilitate informing the customer about the status of his order by sending an information email to the address indicated by him.

 

6.4. If the customer cancels an order with payment made in advance, by confirmed bank transfer or by the online card payment solution and in which the bank issuing the customer’s card has authorized the bank transaction, this amount will be reimbursed by INFLU4U MEDIA AGENCY SRL within a maximum of 14 days from the date on which INFLU4U MEDIA AGENCY SRL became aware of this fact.

 

Fraudă

7.1. INFLU4U MEDIA AGENCY SRL nu solicita utilizatorilor, prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefon/SMS/etc.), informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

 

7.2. Utilizatorul/clientul își asumă întreaga responsabilitate pentru dezvăluirea datelor sale confidențiale către o terță parte.

 

7.3. INFLU4U MEDIA AGENCY SRL își declină orice responsabilitate, în cazul în care un utilizator/client este/este prejudiciat în vreun fel de către un terț care pretinde că este/reprezintă interesele INFLU4U MEDIA AGENCY SRL.

 

7.4. Utilizatorul/clientul va informa INFLU4U MEDIA AGENCY SRL despre astfel de încercări, folosind datele de contact.

 

Limitare a răspunderii

8.1. INFLU4U MEDIA AGENCY SRL este exonerata de raspundere in situatia in care site-ul sau continutul acestuia sunt folosite altfel decat in limitele articolelor care constituie acesti Termeni si Conditii.

 

8.2. În cazul în care un utilizator consideră că un conținut trimis prin orice mijloc de către INFLU4U MEDIA AGENCY SRL încalcă drepturile de autor sau orice alte drepturi, va contacta, pentru detalii, INFLU4U MEDIA AGENCY SRL la contact@influ4umedia.com sau 0734 866 604.

 

8.3. INFLU4U MEDIA AGENCY SRL nu este responsabilă pentru conținutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin link-uri din conținut, indiferent de natura acestora. Pentru site-urile respective, responsabilitatea este suportata in totalitate de proprietarii acestora.

 

Forță majoră și caz fortuit

9.1. Cu exceptia cazurilor in care nu au prevazut in mod expres altfel, niciuna dintre partile unui contract incheiat, aflat inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la timp si/sau in mod corespunzator, in totalitate sau in mod corespunzator. parte, a oricăreia dintre obligațiile returnate în baza contractului, dacă neexecutarea obligației respective a fost cauzată de un caz de forță majoră.

 

9.2. Partea (reprezentantul legal) care invocă evenimentul menționat mai sus este obligat să informeze cealaltă parte, imediat și complet, despre producerea acestuia și să ia orice măsuri care îi stau la dispoziție pentru limitarea consecințelor acelui eveniment.

 

9.3. Partea care invocă evenimentul menționat mai sus este scutită de această obligație numai dacă evenimentul o împiedică să încheie contractul.

 

9.4. Dacă, în termen de 15 zile de la data producerii acestuia, evenimentul respectiv nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea contractului, fără ca vreuna dintre acestea să poată pretinde alte daune-interese de la celălalt.

 

9.5. Partea care invocă evenimentul de forță majoră trebuie să facă dovada imposibilității îndeplinirii obligațiilor în termen de 30 de zile de la data producerii evenimentului.

 

Conflicte

10.1. Prin utilizarea/vizitarea/vizualizarea/etc site-ul și/sau orice conținut transmis de INFLU4U MEDIA AGENCY SRL utilizatorului/clientului prin accesare și/sau trimitere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), acesta declară că este de acord cel puțin cu prevederile documentului „Termeni și condiții”.

 

10.2. Orice litigiu cu referire la acest document care ar putea apărea între utilizator/client și INFLU4U MEDIA AGENCY SRL se va rezolva pe cale amiabilă. Daca acest lucru nu este posibil, conflictul va fi solutionat de instanta competenta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

10.3. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus se dovedește a fi nulă sau invalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

10.4. Acest document a fost întocmit și va fi interpretat în conformitate cu legislația română.

 

Dispoziții finale

11.1. INFLU4U MEDIA AGENCY SRL își rezervă dreptul de a face orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului/structurii/serviciului acestuia fără notificarea prealabilă a utilizatorului sau clientului.

 

11.2. In limita Termenilor si Conditiilor, INFLU4U MEDIA AGENCY SRL nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele erori care pot aparea pe site din orice motiv, inclusiv modificari, setari etc., care nu sunt efectuate de administratorul site-ului.

 

11.3. INFLU4U MEDIA AGENCY SRL își rezervă dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natură și/sau link-uri pe orice pagină a site-ului, cu respectarea legislației în vigoare.

 

Contact și alte informații

Dacă există întrebări, comentarii, feedback, idei sau sugestii cu privire la INFLU4U MEDIA AGENCY SRL sau site-ul www.influ4umedia.com, vă rugăm să ne contactați la 0734 866 604, de luni până vineri, între orele 09:00 și 18:00, sau prin e-mail la contact@influ4umedia.com